orvosi munka Anglia

Anglia orvosi állás

Anglia orvosi állás

Belgiumi orvosi állások

2011. december 31. - Angliai orvosi állás

 

Ha ön jól beszél Franciául esetleg Hollandul és szeretne orvosként Belgiumban dolgozni, itt a kiváló lehetőség. Belga kórházak számára keresünk szakorvosokat hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható és tervezhető jövőkép és karrierlehetőség. Jelentkezzen most.


 

Röviden Belgiumról

 

       Belgium a világ egyik legszínesebb, multikulturális állama, csodálatos természeti adottságokkal, csatornákkal taglalt vidék ahol a nyugati gazdasági jólét a vidéki nyugalommal párosul. Belgium a művészetek, a csokoládé, a sör és újabban az Európai Uniós bürokraták országa. Legfőbb jellemzője a kulturális sokszínűség és a nyitott szellemiség.  Belgium, hivatalos nevén a Belga Királyság egy etnikailag és nyelvileg megosztott ugyanakkor egységes nyugat-európai ország; állampolgárai három jól elkülöníthető csoportja a hollandul beszélő flamandok, a franciául beszélő vallonok és az ország keleti részén élő német közösség. Belgium lakossága 2011-ben 11 007 20 fő volt, az ország népsűrűsége 355 fő/km².Az ország területe három fő földrajzi tájegységre oszlik: a tengerparti sík vidék észak-nyugaton, a központi plató, és az Ardennek felvidék az észak-keleti részen.  Klímája mérsékelt óceáni, nagy csapadékmennyiséggel minden évszakban. Az átlaghőmérséklet 3 °C januárban és 18 °C júliusban, a csapadék 78 mm júliusban. A telek általában enyhék, az Ardenneket kivéve kevés hóval. Nyáron is gyakori a hűvös, esős időjárás, habár éghajlata még mindig jóval kedvezőbb Angliánál. Az éves átlaghőmérséklet 11,2 fok.

 

Belgiumnak különösen nyitott a gazdasága. A kikötők, csatornák, vasutak és utak kitűnő közlekedési infrastruktúráját fejlesztette ki, hogy integrálja iparát minden szomszédjával. Az antwerpeni kikötő a második legnagyobb európai kikötő. Az EU egyik alapító tagjaként Belgium erősen támogatja az EU hivatalok kiterjesztését, hogy integrálja a taggazdaságokat. 1999-ben Belgium bevezette az eurót, az egységes európai fizetőeszközt, mely 2002-ben felváltotta a belga frankot. Az ország a 8. helyen áll a 2010-es ENSZ Humán Fejlődési Indexben. Úgyszintén a világ 10 legmagasabb GDP-vel rendelkező országok közé tartozik. Belgiumban a labdarúgás és a kerékpározás a legnépszerűbb sportágak. Gasztronómiai különlegességei a belga sörök, csokoládé, illetve a csokoládé-alapú pralinék, asztali szőlő vagy belga csemegeszőlő. Számos kiemelkedő belga étterem található meg a leghíresebb éttermi útmutatók, mint pl. a Michelin Guide lapjain. 

 

 

AJÁNLATUNK

 

 

- Kiemelkedő belgiumi fizetés Euróban

- Belga egészségbiztosítás

- Nyelvtanfolyam (Holland vagy Francia)

- Nyugat-európai kórházi munkakörülmények

- Továbbképzési lehetőség

- Stabil munkakörnyezet,

- Teljes belgiumi ügynökségi háttértámogatás

- Szakmai és társadalmi megbecsültség

 

 

További informáci a http://www.doctorsabroad.hu/belgium.html honlapcímen. Sok sikert kívánunk. 

 

A Doctors Abroad csapata

Németországi orvosi állások

 Németországi orvosi állások a Doctors Abroad-tól. 

 

     Ha ön jól beszél Németül szeretne orvosként Németországban dolgozni, itt a kiváló lehetőség. Német kórházak számára keresünk rezidens orvosoktól főorvosi szintig a medicina összes szakterületén orvosokat, hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhető jövőkép, kiváló karrierlehetőség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most. További információ a http://www.doctorsabroad.hu/germany.html

 

 

Élet Németországban

 

     Németország Közép-Európa szívében helyezkedik el, északról az Északi-tengerrel, Dániával és a Balti-tengerrel, keletről Lengyelországgal és a Cseh Köztársasággal, délről Ausztriával és Svájccal, míg nyugatról Franciaországgal, Luxemburggal, Belgiummal és Hollandiával határos. Németország területe 356.957 négyzetkilométer, ezzel Magyarország területének körülbelül a négyszerese. Németország fővárosa Berlin. A világ negyedik és az Európai Unió legerõsebb gazdaságával rendelkezik. Budapesttől 700 Km-re eső, gyönyörű természeti adottságokkal, pezsgő kulturális élettel rendelkezõ ország, ami tárt karokkal fogadja a magasan kvalifikált magyar orvosi és nővéri munkaerőt.

 

 

 

Jelentkezési kritériumok

 

 

- Európai Uniós (EU) állampolgárság vagy Svájc és EU útlevél

- Orvosi diploma- Minimum középfokú Német (B2) nyelvvizsga vagy Göethe nyelvvizsga,

- Rugalmasság, megbízhatóság és szakmai igényesség

- Szakmai elkötelezettség

- Hajlandóság a továbbképzéshez (mind szakmai mind nyelvi)

- 45 évnél fiatalabb kór

- flexibilitás, hajlandóság Németország legalább 10 szövetségi államban dolgoznia felajánlott állások közül

 

Ajánlatunk

 

- Kiemelkedő németországi fizetés Euróban

- Német egészségbiztosítás

- Nyugat-európai kórházi munkakörülmények

- Szakmai továbbképzési lehetőség

- Stabil és kiszámítható munkakörnyezet és karrier út

- Teljes németországi ügynökségi háttértámogatás

- Szakmai és társadalmi megbecsültség

- Fejlett tudományos és kutatási lehetőségek, mind az alapkutatások, mind pedig a klinikum területén

 

 

További információ és jelentkezési lehetőség a www.doctorsabroad.hu címen vagy e-mailben a info@doctorsabroad.hu címen. 

 

 

Svájci háziorvosi állások a Doctors Abroad-tól.

 

Svájci háziorvosi állások a Doctors Abroad-tól.

 

 

A meseszép Svájc, német kantonjaiba keresünk kiváló német nyelvtudással rendelkezõ belgyógyászokat és háziorvosokat hosszú távú svájci háziorvosi állásokba. 

 

Ha ön jól beszél németül szeretne háziorvosként  Svájcban dolgozni, itt a kiváló lehetõség. Svájci háziorvosi praxisok számára keresünk minimum 2 év szakorvosi tapasztalattal rendelkezõ háziorvosokat és belgyógyász szakorvosokat hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhetõ jövõkép, kiváló karrierlehetõség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most.

 

 

 Három nemzet országa

 

A hegyek közt fekvõ ország középpontjában, a 400-600 m. magasságban fekvõ Svájci-medence található, melyet észak-nyugatról a Jura középhegység jellegû karsztos mészkõláncai, délrõl pedig pedig az Alpok jég formálta vonulatai határolják. Itt találhatóak Európa leghosszabb gleccserei. Az ország területén több olyan csúcsot is találunk, amelyek magassága meghaladja a 4000 métert. A Svájci-Alpok láncai a Gotthard-masszívumban találkoznak, itt találjuk a nevezetes Szent Gotthárd hágót.

Az ország gazdasági élete a legnépesebb, dimbes-dombos területû Svájci-medencében zajlik. Legmagasabb csúcsa a Dufourspitze, 4634 m. magas, leghosszabb folyói a Rajna és a Rhone. Tavai közül a legfontosabbak a Genfi-tó, a Bodeni-tó, a Neuchateli-tó, és a Vierwaldstatti-tó. Éghajlatában a hegyvidéki kontinentális, délen pedig mediterrán hatások érvényesülnek. Ha azt halljuk, hogy Svájc akkor mindenki gazdasági jólét, erõs független bankszektor, óra, bicska, a síelõk paradicsoma, és az érintetlen hegyi túrázok hazájára gondol.

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Állások

 

»  Háziorvos szakorvos

»  Belgyógyász szakorvos

 

Jelentkezési kritériumok

 

- Európai Uniós (EU) vagy svájci állampolgárság

- Orvosi diploma

- Belgyógyász és vagy háziorvosi szakvizsga

- Minimum 2 év szakorvosi tapasztalat

- Minimum középfokú német (B2) nyelvvizsga vagy Göethe nyelvvizsga www.goethe.dewww.testdaf.de vagywww.osd.at

- Rugalmasság, megbízhatóság, szakmai igényesség

- Szakmai elkötelezettség

- Hajlandóság a továbbképzéshez (mind szakmai mind nyelvi)

 

 

Jelentkezzen most. További információ a http://www.doctorsabroad.hu/switzerland.html

 

 
 

Angliai fogorvosi állások

 Angliai fogorvosi állások


Ha ön jól beszél angolul és fogorvos, szeretné kipróbálni magát külföldön, szeretne új technikákat és technológiákat tanulni itt a nagyszerű alkalom. Minimum 2-3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezõ fogorvosokat keresünk partnerünk megbízásából Angliába és Észak-Írországba állami és magánszektorba.

 


Ajánlatunk

 

- Több mint 370 fogorvosi rendelõ Anglia egész területén

- 50 000-60 000 Font fizetés/év, plusz munka esetén akár 85.000 Fontos fizetés is elérhetõ

- Training periódus (betanítás) a munkavállalás elején

- Segítség a lakás keresésében és letelepedésben "Relocation package"

- Lehetõség mind az állami mind a magán szektorban való fogorvosi munkához

- Angol társadalom biztosítás

- Szakmai és társadalmi megbecsültség

- Csúcstechnológiával felszerelt rendelõk, szakmai tovább képzési lehetőség

 

Jelentkezési kritériumok

 

- Minimum 2-3 éves fogorvosi tapasztalat

- Nyelvvizsga  LINGUARAMA (min. 2.5) vagy IELTS (min. 7) típusú nyelvvizsga

- Szakmai igényesség és precizitás

- Önálló munkavégzés

 

 

Fogorvos

 

50-60 ezer Font/év

(18 millió Forint)

extra helyettesítéssel

85 ezer Font/év

(25 millió Forint/év)

 

Jelentkezzen most a info@doctorsabroad.hu email címen. további információ  www.doctorsabroad.hu vagy a http://www.doctorsabroad.hu/uk3.html honlapon címeken. 

süti beállítások módosítása