orvosi munka Anglia

Anglia orvosi állás

Anglia orvosi állás

Doctors Abroad Healthcare Agency

Angol orvosi állások

2010. november 07. - Angliai orvosi állás
günk fõ profilja: Magyar orvosok (rezidensek orvosok, szakorvosjelöltek, szakorvosok és több szakvizsgával rendelkezõ orvosok) számára tanácsadás és angliai állásközvetítés professzionális színvonalon.

Szaktanácsadás és Consulting (A kezdettõl a munkába állásig, munkakeresés optimalizálás, time menedzsment, karrier menedzsment).
Assistance szolgáltatás, nemzetközi munkaerõ közvetítés 20 éve mûködõ angliai orvosi- munkaerõ közvetítõ partnerünk segítségével.
Számunkra az ön angol orvosi karrierje a legfontosabb.
 
A Doctors Abroad  Kft. azzal a céllal alakult, hogy Magyarországon elsõként segítse elõ az angol nyelvterületre dolgozni vágyó magyar orvosok munkavállalását Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország területén. Cégalapítóink és munkatársaink professzionális szaktudással és több éves munkatapasztalatukkal kívánják megkönnyíteni és elõsegíteni az új munkavállalók mihamarabbi munkakezdését. Sikeres kvalifikáció esetén mindenféle orvosi szakterületen a legkülönbözõbb szaktudással (rezidens orvostól a fõorvosi szintig) angol partnereink segítségével NHS (National Health Service) álláshoz juttatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://angliaiorvosiallas.blog.hu/api/trackback/id/tr782431819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása