orvosi munka Anglia

Anglia orvosi állás

Svájci háziorvosi állások a Doctors Abroad-tól.

2011. december 31. - Angliai orvosi állás

 

Svájci háziorvosi állások a Doctors Abroad-tól.

 

 

A meseszép Svájc, német kantonjaiba keresünk kiváló német nyelvtudással rendelkezõ belgyógyászokat és háziorvosokat hosszú távú svájci háziorvosi állásokba. 

 

Ha ön jól beszél németül szeretne háziorvosként  Svájcban dolgozni, itt a kiváló lehetõség. Svájci háziorvosi praxisok számára keresünk minimum 2 év szakorvosi tapasztalattal rendelkezõ háziorvosokat és belgyógyász szakorvosokat hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhetõ jövõkép, kiváló karrierlehetõség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most.

 

 

 Három nemzet országa

 

A hegyek közt fekvõ ország középpontjában, a 400-600 m. magasságban fekvõ Svájci-medence található, melyet észak-nyugatról a Jura középhegység jellegû karsztos mészkõláncai, délrõl pedig pedig az Alpok jég formálta vonulatai határolják. Itt találhatóak Európa leghosszabb gleccserei. Az ország területén több olyan csúcsot is találunk, amelyek magassága meghaladja a 4000 métert. A Svájci-Alpok láncai a Gotthard-masszívumban találkoznak, itt találjuk a nevezetes Szent Gotthárd hágót.

Az ország gazdasági élete a legnépesebb, dimbes-dombos területû Svájci-medencében zajlik. Legmagasabb csúcsa a Dufourspitze, 4634 m. magas, leghosszabb folyói a Rajna és a Rhone. Tavai közül a legfontosabbak a Genfi-tó, a Bodeni-tó, a Neuchateli-tó, és a Vierwaldstatti-tó. Éghajlatában a hegyvidéki kontinentális, délen pedig mediterrán hatások érvényesülnek. Ha azt halljuk, hogy Svájc akkor mindenki gazdasági jólét, erõs független bankszektor, óra, bicska, a síelõk paradicsoma, és az érintetlen hegyi túrázok hazájára gondol.

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Állások

 

»  Háziorvos szakorvos

»  Belgyógyász szakorvos

 

Jelentkezési kritériumok

 

- Európai Uniós (EU) vagy svájci állampolgárság

- Orvosi diploma

- Belgyógyász és vagy háziorvosi szakvizsga

- Minimum 2 év szakorvosi tapasztalat

- Minimum középfokú német (B2) nyelvvizsga vagy Göethe nyelvvizsga www.goethe.dewww.testdaf.de vagywww.osd.at

- Rugalmasság, megbízhatóság, szakmai igényesség

- Szakmai elkötelezettség

- Hajlandóság a továbbképzéshez (mind szakmai mind nyelvi)

 

 

Jelentkezzen most. További információ a http://www.doctorsabroad.hu/switzerland.html

 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://angliaiorvosiallas.blog.hu/api/trackback/id/tr713510000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.