orvosi munka Anglia

Anglia orvosi állás

Anglia orvosi állás

Orvosi Átlagbérek az EU-ban. Siralmas a helyzet itthon.

2011. augusztus 10. - Angliai orvosi állás

 

Orvosi átlagbérek alakulása az Európai Unió területén, Hol is tartunk most. 

 

  

 

 

 

 

 

 

Dolgozzon Angliában: további informácia a www.doctorsabroad.hu internet címen. 

Gyalázatos orvosi bérek.

 120 ezer forintért alkalmazna utcaseprőket a főváros. Egy szakvizsga előtt álló végzett orvos keres ennyit - írja a Magyar Nemzet.

 
 
 

Főállású utcaseprőket alkalmazna 120 ezer forintos bruttó fizetésért a főváros - írja a Magyar Nemzet.

Jelenleg 3600 forintos napibérért alkalmi munkások tisztítják az utcákat, a városvezetés ezen akar változtatni. Az új, munkaviszonyba kerülő utcaseprőknek három hónap elteltével pluszjuttatásokat is ígérnek a fizetésükön túl. Május elsején vették fel az első jelentkezőket a közterület-fenntartókhoz. Munkaügyi központoknál hirdették meg az állást, sokan jelentkeztek.

 

 
 

A bruttó 120 ezer forintos fizetés körülbelül ugyanannyi - a harmadik hónap után megígért pluszjuttatásokkal pedig akár még több is lehet -, mint amennyit ma egy rezidens keres a kórházakban. A szakvizsga előtt álló végzett orvos bruttó bére 120 ezer forint, ami 80-90 ezer forintot jelent nettóban.

Az orvosok azt szeretnék elérni, hogy a jövő évtől 200 ezer forintos nettó kezdő orvosi és 300 ezer forintos nettó kezdő szakorvosi bért kapjanak. Vagy inkább dolgozzanak külföldön, további információ: Doctors Abroad Heathcare Consulting. 

 

 

Írta: hirado.hu | Forrás: Magyar Nemzet | 2011. május 13. péntek 06:55 |

IPad-ot orvosért! - Orvos kolléga ajánlásáért iPad.

 

 

Külföldön szeretnél orvosként dolgozni? Vagy ismersz egy orvos kollégát aki igen. Ajánlj egy álláskeresõ kollegát vagy egy barátot a Doctors Abroad Healthcare figyelmébe, és amikor állást kapnak általunk, mi megajándékozunk téged egy különleges ajándékkal, hogy megköszönjük fáradozásaidat.

 

Ahhoz, hogy részt vegyél „hopper” ajánló, referáló programunkba regisztrálnod kell magad és amint kollegáid, barátaid állást kaptak általunk és letöltötték három hónap próbaidejüket már küldjük is ajándékodat.

 


Egyszerűen tölts ki a formanyomtatványt, arról akit ajánlani szeretnél, és kezd el gyûjteni ajándékunkat. Kattints ide a további információkért a „hopper” referáló programmal kapcsolatban. 

Lokumozik, halljuk orvosaintól. De vajon mit is jelenthet?

Forrás: http://kulfoldiorvosimunka.blogspot.com

Locum orvos, -na ja - de mit is jelent pontosan?

Mit is takar a locum doctor angolszász kifejezés?

 
A locum orvos úgymond helyettesítő orvos, aki betölt egy üresen maradt posztot, helyettesíti a szabadságon, gyesen vagy gyeden lévő vagy betegség miatt távol maradó kollegát. Ugyanakkor bevett gyakorlat, hogy ha a kórházak a megnövekedett munka vagy várólista véget újabb munkaerőt akarnak foglalkoztatni, azt eleinte locum pozícióban teszik, és miután bebizonyosodott, hogy az extra számú orvosra szükség van, úgy véglegesítik azt. Szóval a locum nem minden esetben jelent, helyettesítést.

 
A locum orvosi állások időtartalmukban két kategóriára oszthatók.
Rövidtávú: 1 naptól- 4 hétig terjedő.
Hosszú távú: 1 hónaptól fél évig esetleg egy évig terjedő.

 
Egy jó locum orvosi pozíció kiváló ugródeszka az angliai szakképzésbe való bekerüléshez, és az is köztudott, hogy egy év Angliai szakmai tapasztalattal megnyílik az út a további Angol-Szász országokba való munkavállaláshoz (Ausztrália, Új-Zéland, Dél afrikai köztársaság, Írország, Kanada). További információ locum angliai munkával kapcsolatban a www.doctorsabroad.hu oldalon
süti beállítások módosítása